Elspor Nederland B.V.
Griendstraat 3
2921 LA Krimpen a/d IJssel

Telefoon: 010-4363500

Voor speelautomaten, horeca begeleiding en horeca financiering.

Voor de bank is een goed en gedegen ondernemingsplan van essentieel belang. Een goed ondernemingsplan is een weerspiegeling van uw ambitie, enthousiasme en uw ideeën over de te starten onderneming en laat middels diverse begrotingen zien dat de onderneming een grote kans van slagen heeft. Een onderneming heeft alleen kans van slagen als alles goed doordacht en berekend is. Dit is niet alleen voor de bank van belang, maar des te meer voor uzelf. Elspor kan door zijn jarenlange ervaring hierin van doorslaggevende betekenis voor u zijn.

Over een goede locatie wordt je als ondernemer al snel enthousiast. En terecht, de locatie is immers enorm belangrijk! Met het enthousiasme verlies je echter al snel een stuk objectiviteit, je wilt de locatie immers hebben voordat er andere kapers op de kust zijn. Een partner met een objectieve kijk op zaken zorgt ervoor dat je niet teveel gaat betalen en dat je dus marktconform kunt opereren.


Wanneer u een horecabedrijf heeft of wilt starten, krijgt u te maken met verschillende vergunningen en regels waar u zich aan moet houden. Dit kan echter al snel een doolhof worden als dit voor u de eerste keer is. Wij kennen de weg en weten waarop men moet letten.

Juist in de horeca is succes afhankelijk van enorm veel kleine zaken in de commerciële bedrijfsvoering. Het totaal van al die ogenschijnlijk kleine zaken bepaalt echter juist het succes. Er is geen vast recept, het gaat juist om gevoel voor alle zaken te krijgen. Wij coachen u als ondernemer hierop en ondersteunen dit door bijv. mysteryguest-bezoeken, trainingen en cijferanalyse etc.

Juist omdat alle aandacht in het begin uitgaat naar opstart en commercie wordt de boekhouding al snel uitgesteld. Een correcte administratie is echter geen doel op zich; het is meer een onmisbaar middel ! Inzicht in alle geldstromen en marges krijg je alleen door regelmatig de cijfers door te nemen. Onze accountants kennen de horeca als geen ander en hebben met de tool ‘VISIONPLANNER’ een maandelijkse rapportage welke wij elk kwartaal met u doornemen en acties bepalen. Door scherp op deze cijfers te zijn kunt u dus snel bijsturen! Ook voor de maandelijkse begeleiding voor het indienen van cijfers zullen wij u najagen zodat de administratie geen uitstelpost wordt.
De kosten van een registeraccountant zijn inbegrepen in onze fee’s en bespaart u dus een eigen (register)accountant. De salarisadministratie (tot max. 5 personen) is hierbij inbegrepen, de kosten voor het opstellen van de jaarrekening zijn echter uitgesloten omdat dit een specifiek iets is waarbij teveel factoren kunnen meespelen.